Nye Gilt Dial Explorer vintage Rolex klokker

Et av de mest forvirrende punktene er rundt tilstanden. I søket ditt vil du mest sannsynlig komme over torepliki zegarków klokker som ser helt like ut – samme produksjon, modell, referanse og så videre – men med en stor prisforskjell. For å legge til forvirringen hadde klokken som ser ut til å ha hatt et hardere liv tilsynelatende noen innvirkning på saken, eller ansiktet hadde forvitret i solen og var dyrere.
Alt kommer ned til mange samlers preferanse for originalitet. En klokke i ‚ærlig’ tilstand, dvs. en som aldri har blitt polert av et servicesenter for å unngå riper, er utrolig sjelden og derfor mer verdifull. Mens polering kan gi en klokke liv igjen, gjør den det ved å fjerne små lag av metall, som, hvis de poleres ofte nok, kan føre til ujevne ører eller de vakre avfasede hjørnene på sidene.
En lignende filosofi gjelder skiven. Enhver vintage klokke har en urskive som viser tegn på alder; spørsmålet er hva slags? En som har en fin patina, eller de som er kjent som ‚tropisk’ (hvor en svart urskive har falmet til en attraktiv jevn brun farge) er svært ettertraktet. En som viser tegn til vannskader, for eksempel flekker på markørene, skal imidlertid unngås, og de kan noen ganger bety at klokken også kan ha interne problemer. Skiven på et vintageur kan utgjøre opptil 85% av den totale verdien.
Forholdene skal være de samme. Både oppringing og mobiltelefoner skal vise samme grad av aldring, eller det er et sikkert tegn på at en annen er blitt erstattet på et tidspunkt. Verken den polerte saken eller servicehjulet eller hendene på en vintageur vil føre til at noen transaksjoner mislykkes, men de må identifiseres og prises tilsvarende, snarere enn den nøyaktige urskiven og den originale urskiven til en gammel klokke.

This entry was posted on Styczeń 21, 2021, in rolex. Bookmark the permalink.